nkc podium

Bereikbaarheid & hotels

Met een ligging vlakbij Zwolle Centraal Station en vlakbij de snelweg is Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle perfect bereikbaar. Vanaf de snelweg bereik je Nieuwe Buitensociëteit in slechts 10 minuten én parkeer je naast de deur. Vanaf het station is het slechts enkele minuten lopen en doordat Zwolle (op Utrecht na) het grootste spoorknooppunt van Nederland is, zijn de verbindingen per trein uitstekend.

Auto

Kom je met de auto? Dan bereik je Nieuwe Buitensociëteit binnen 10 minuten vanaf de snelweg (afslag Zwolle Zuid of Zwolle Centrum op de A28). Je kunt zowel naast als tegenover de Nieuwe Buitensociëteit parkeren. De parkeergarage Stationsplein tegenover onze locatie beschikt over 280 plekken en het parkeerterrein (ingang vanaf Stationsweg Zwolle) naast onze locatie beschikt over 110 plekken. Het parkeertarief bedraagt € 2,20 per uur met een maximum van € 11,- per dag.


Openbaar vervoer

Kom je met de trein? Dan bereik je Nieuwe Buitensociëteit binnen 60 stappen vanaf het station. Nieuwe Buitensociëteit is recht tegenover de stationsuitgang centrum Zwolle gelegen. Vanaf het grootste gedeelte van de grotere stations van Nederland gaat er een directe verbinding naar Zwolle en vanaf Amsterdam kan je zelfs gebruik maken van de Hanzelijn, waarmee je binnen 1 uur en 10 minuten in Zwolle bent.


Fiets

Kom je met de fiets? Dan kan je gebruik maken van de gloednieuwe ondergrondse Fietsenstalling Stationsplein (d.m.v. het gebruik van een ov-chip kaart). Hier kan je jouw fiets gemakkelijk, veilig en droog parkeren. De eerste 24 uur kan je je fiets hier kosteloos bewaakt stallen met een ov-chipkaart. De bewaakte Fietsenstalling Stationsplein is 7 dagen in de week geopend van een kwartier voor vertrek van de eerste trein tot een kwartier na aankomst van de laatste. In de fietsenstalling is ook plaats voor fietsen die niet in een fietsenrek passen, zoals fietsen met een bak voorop of een breder stuur.
Voor bezoekers zonder een ov-chipkaart, hebben wij bij de achter ingang beperkte ruimte voor fietsen beschikbaar gesteld.


Hotels in Zwolle

Zwolle beschikt over vele verschillende accommodaties. Hieronder noemen wij er een aantal, waarvan Hotel Lumen een speciale korting hanteert voor bezoekers van het congres.

In het centrum

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch
ca. 2 minuten lopen

Hotel Staatsman
ca. 15 minuten lopen

Hotel Fidder
ca. 10 minuten lopen

Hostel en Bar De Basis
ca. 8 minuten lopen

Buiten het centrum

Hotel Lumen
ca. 9 minuten rijden
15% korting op de reguliere kamerprijs.
Vermeld daarvoor het Nationaal Kunststof Congres bij het maken van jouw reservering (telefonisch of per mail).

Van der Valk hotel Zwolle
ca. 15 minuten rijden

Mercure Hotel Zwolle
ca. 7 minuten rijden

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen, kun je contact opnemen met de organisatie van het congres.

Scroll naar boven